Algemene informatie

“ZSB” zwemvereniging senioren Beek, is een zwemvereniging voor zwemmers vanaf 16 jaar die graag baantjes zwemmen en nog getraind willen worden. Er zijn verschillende groepen zodat iedereen naar eigen behoefte en vermogen kan meedoen. Er wordt gezwommen in sportcomplex "De Haamen" te Beek.

Voor trainingstijden zie "Trainingen". Meer informatie over de zwemvereniging is te lezen in het Reglement en het Jaarverslag. Geïnteresseerden kunnen tijdens de trainingsuren komen kijken in het zwembad en zich eventueel aanmelden door een aanmeldingsformulier te downloaden (zie Aanmelden) en ingevuld en ondertekend in te leveren bij een van de trainers tijdens de trainingsuren of op te sturen naar de secretaris van de club.

Huishoudelijk reglement

Jaarverslag 2015